Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 47 of 47

Thread: Rough Guide To Install A Killswitch

  1. #41
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    dorset, south of england
    Posts
    158

    Default

    Quote Originally Posted by Corbs10 View Post
    you ok ????
    kinda ! the thing is that i have owned my baja for 3 months as it is my first largescale rc car , and they are awsome ! i have had nitros before. Shall i buy the super bee , or the old killer bee v2-s ? and how would you connect it up to the spektrum dx3e when using the auxilery ?
    cheers

  2. #42
    Baja-Forum Maniac Corbs10's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Wrexham
    Posts
    2,530

    Default

    Quote Originally Posted by markyrc View Post
    kinda ! the thing is that i have owned my baja for 3 months as it is my first largescale rc car , and they are awsome ! i have had nitros before. Shall i buy the super bee , or the old killer bee v2-s ? and how would you connect it up to the spektrum dx3e when using the auxilery ?
    cheers


    3 channel


    2 channel
    Last edited by Corbs10; 20-06-2012 at 22:10.

  3. #43
    Kill Switch Master Killer RC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    658

    Default

    Plug Super Bee in Aux spot. Plug battery in Bind spot.

  4. #44
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    dorset, south of england
    Posts
    158

    Default

    Quote Originally Posted by Killer RC View Post
    Plug Super Bee in Aux spot. Plug battery in Bind spot.
    cheers, ill let you know how it goes when i install it

  5. #45
    Senior Member (-:AD:-)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    bedfordshire
    Posts
    682

    Default

    great idea for having the conectors just outside the radio box, so when you take it out you dont have to keep the radio box right next to the car
    Hpi Baja 5Bss
    BZM micro 28.5cc + BZM Pipe POWER!
    http://www.baja-forum.co.uk/showthre...7704-AD-s-Baja

  6. #46
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Dewsbury
    Posts
    35

    Default

    Great thanks. Just what I needed.

    I did have to double check though as my wires as (+/-) must be different to the first picture as my black wire is nearest to the cover. (Stock Engine)

    Thanks again

    Tibs

  7. #47
    Kill Switch Master Killer RC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    658

    Default

    Here's a good thread about installing the Super Bee kill switch.
    http://www.killerrc.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=586


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •