Results 1 to 9 of 9

Thread: Installing the 'Voltwatch' battery monitor

  1. #1
    Member turboterry's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    North East
    Posts
    89

    Default Installing the 'Voltwatch' battery monitor

    Installing voltwatch battery monitor into radio box.








  2. #2
    Baja-Forum Maniac voo2doo's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    North Wales
    Posts
    2,489

    Default

    Nice neat work Terry.
    J.
    .............................................BAJA OBLITERATOR!...................................... ....................

  3. #3
    Now then, It's TOPPER! Topper's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South
    Posts
    11,573

    Default

    Great guide Terry, nice detail

  4. #4
    Moderator The Trooper's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Selkirk, Scottish Borders
    Posts
    6,233

    Default

    Awesome, nice work mate.

  5. #5
    Member bristolbaja's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    lawrence weston,bristol
    Posts
    265

    Default

    nice tidy job
    is it the hpi one,#308
    if so,i found some on modelsport website

    http://www.modelsport.co.uk/hpi-led-...products/26599

    very handy bit kit

  6. #6
    Now then, It's TOPPER! Topper's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South
    Posts
    11,573

    Default

    Does look similar, tad pricey though.

    Voltwatch 2 is a cheaper option, 6v and 4.8v switchable.

    http://www.ebay.co.uk/itm/Hobbico-Vo...item256ec609f3

  7. #7
    Member craigbrown79's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Sacriston, Durham
    Posts
    370

    Default

    Just been looking at these and it looks like they have changed the style of them, what would people recommend for a battery meter?
    ONE LIFE LIVE IT!!!!

  8. #8

    Default

    Very nice terry, do you know if it would be possible to use the lights connector on the new super bee to feed the volt watch?

  9. #9
    Kill Switch Master Killer RC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    658

    Default

    Quote Originally Posted by warthog99932 View Post
    Very nice terry, do you know if it would be possible to use the lights connector on the new super bee to feed the volt watch?
    It might work, but I personally wouldn't. That Super Bee output flashes n stuff. Just use a splitter cable on the Aux channel.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •